Daihen Varstroj razvija, proizvodi i prodaje aparate za zavarivanje, automatizirane, robotske i manipulativne uređaje za zavarivanje, a nude i tehnološka rješenja i uređaje za termičko rezanje metala.

Daihen Varstroj dio je globalne DAIHEN CORPORATION, koja ima bogato iskustvo na polju zavarivanja, rezanja i robotike, a ujedno ima i najviše registrovanih patenata na području elektrolučnog zavarivanja na svijetu.

Daihen Varstroj strategiju gradi na japanskoj tehnologiji i slovenačkoj kreativnosti i kvaliteti, a kao odgovorni za Europu intenzivno grade svoj tržišni udio na europskim tržištima.

Daihen Varstroj nastoji svojim kupcima pružiti kvalitetne proizvode i usluge i sveobuhvatno zadovoljavanje potreba u području elektrolučnog zavarivanja, termičkog rezanja metala i robotike te automatizacije. 

Cilj kompanije je izgraditi konkurentnost pri razvoju kvalitetnih proizvoda i usluga, brzim odgovorima na potrebe tržišta i, prije svega, brigom o zadovoljstvu kupaca.

Iskustvo i inovacije kompanije Daihen Varstroj garantuju kupcu da će uvijek dobiti sveobuhvatnu ponudu i tehnološki napredan proizvod i kvalitetne servisne usluge, te da će se nastaviti vraćati njihovim proizvodima i uslugama.