03Mar

RIDGID DEMO PREZENTACIJE

RIDGID DEMO PREZENTACIJE

Prvi put u 2015. godini, u organizaciji naše kompanije, u BiH je organizovana prezentacija RIDGID alata i opreme uz pomoć RIDGID DEMO kombija. Vozilo opremljeno najreprezentativnijim RIDGID alatom i opremom, u pet dana je obišlo više gradova. Prezentacije su ovoga put bile namijenjene komunalnim i metalskim preduzećima.

Prezentacije su održane u sljedećim gradovima:

-    Sarajevo
-    Žepče
-    Tešanj
-    Doboj
-    Derventa
-    Gračanica
-    Lukavac
-    Tuzla
-    Bijeljina
-    Ugljevik

U ovim gradovima zainteresovana preduzeća su uzela učešće u stručnim prezentacijama osoblja RIDGID Adriatic regije i Unior Tehne. Najviše interesovanja je pokazano za RIDGID kamere i lokatore. Svakako, najviše pažnje su privukle kamere SeeSnake 61m/300 mm, rMax200, nanoReel i lokatori SR60 i SR24. Lokator SR24, koji je najnoviji RIDGID lokator za otkrivanje instalacija, je izazvao najveće interesovanje zbog svojih opcija bluetooth povezivanja i GPS mapiranja uz pomoć besplatne RIDGID aplikacije za pametne uređaje.

U RIDGID demo kombiju se po prvi put našla i mašina RE 60, hidraulična akumulatorska presa za presovanje kabelskih stopica, rezanje kablova i probijanje rupa. Više o ovom alatu možete pročitati na ovom linku.

Ovo je prva turneja RIDGID demo kombija u BiH. Za ovu godinu je planirano više ovakvih prezentacija na teritoriji cijele BiH. Sljedeća je planirana za četvrti mjesec u Hercegovini.

Fotogalerija