06Okt

NAGRADNA IGRA UNIOR TEHNA D.O.O.

NAGRADNA IGRA UNIOR TEHNA D.O.O.

Da li želite da osvojite UNIOR kolica za alat? Sve što treba da uradite je da pratite sljedeće uputstvo:- Fotografišite svoju auto radionicu - Pošaljite fotografije, ime i prezime, adresu i broj telefona na info@uniortehna.ba- Pronađite fotografiju svoje radionice na facebook stranici Unior Tehna d.o.o.- Pobjednik je onaj učesnik čija fotografija radionice ima najviše lajkova.

13Jul
DEALER MEETING U ORGANIZACIJI UNIOR I UNIOR TEHNA D.O.O.

DEALER MEETING U ORGANIZACIJI UNIOR I UNIOR TEHNA D.O.O.

Unior d.d., kao proizvođač, i Unior Tehna d.o.o. Sarajevo, kao ekskluzivni uvoznik proizvoda Unior za tržište Bosne i Hercegovine, su od 9.7. do 11.7.2015. godine, organizovali posjetu ovlaštenih distributera globalnom sjedištu kompanije Unior d.d. u Zrečama, Republika Slovenija.

03Mar
RIDGID DEMO PREZENTACIJE

RIDGID DEMO PREZENTACIJE

Prvi put u 2015. godini, u organizaciji naše kompanije, u BiH je organizovana prezentacija RIDGID alata i opreme uz pomoć RIDGID DEMO kombija. Vozilo opremljeno najreprezentativnijim RIDGID alatom i opremom, u pet dana je obišlo više gradova. Prezentacije su ovoga put bile namijenjene komunalnim i metalskim preduzećima.

22Sep
NOVA LOKACIJA UNIOR TEHNE

NOVA LOKACIJA UNIOR TEHNE

Poštovani poslovni partneri! Nakon 15 godina uspješnog rada i razvoja, sa zadovoljstvom Vas obavještavamo,  da sa 01.10.2014. godine poslovanje nastavljamo u vlastitom poslovnom objektu.