19Jan

Kako očuvati alat tokom zime?

Kako očuvati alat tokom zime?

Kada dođe zimski period, rijetko razmišljamo o alatima koji nam stoje u radionici, garaži, prodavnici ili šupi. Ovo može biti velika greška jer se mnogi alati mogu oštetiti ukoliko se tokom zimskog perioda sve vrijeme drže na hladnom - posebno električni alati koje u ovom periodu možda koristite na preniskim temperaturama.

16Jan
Predstavljamo: FERM

Predstavljamo: FERM

FERM je vodeći svjetski proizvođač električnih alata iz Holandije u oblasti piljenja, bušenja, sječenja, brušenja i glodanja.

11Apr
Motorna, Električna ili Akumulatorska pila?

Motorna, Električna ili Akumulatorska pila?

To je pitanje koje sebi postavlja svaki razborit majstor kada se odlučuje o kupovini nove lančane pile. Većina kupaca niti ne razmišlja o tome ili možda ne poznaje mogućnosti električnih ili akumulatorskih pila.

06Okt
NAGRADNA IGRA UNIOR TEHNA D.O.O.

NAGRADNA IGRA UNIOR TEHNA D.O.O.

Da li želite da osvojite UNIOR kolica za alat? Sve što treba da uradite je da pratite sljedeće uputstvo:- Fotografišite svoju auto radionicu - Pošaljite fotografije, ime i prezime, adresu i broj telefona na info@uniortehna.ba- Pronađite fotografiju svoje radionice na facebook stranici Unior Tehna d.o.o.- Pobjednik je onaj učesnik čija fotografija radionice ima najviše lajkova.