Norton, svjetski premium brend abraziva, nudi kompletan asortiman proizvoda visokih performansi dizajniraniranih za obavljanje svih abrazivnih aplikacija u svim industrijskim tržištima. Svake godine, Norton vrši značajna ulaganja i pomaže u generisanju inovativnih ideja kojima je cilj da učine revoluciju u ovom polju. Ova snažna predanost inovaciji osigurava da se novi proizvodi stalno uvode i nude značajne pogodnosti za klijente kroz poboljšanje procesa produktivnosti.
 
Preko 110 godina, NORTON je posvećen pružanju inovativnih brusnih proizvoda i rješenja za svoje klijente. Bilo da se radi o brušenju namještaja, turbina ili raznih komponenti, ako koristite abrazivna sredstva, imamo proizvod i formulu za uspjeh. Danas, Norton proizvodi i distribuira najširi raspon abrazivnih proizvoda u više različitih tržišta.
 
Norton je vodeći svjetski dobavljač vezanog abraziva, sa više od 250.000 vrsta i veličina proizvoda, kreiranih za specifične aplikacije. NORTON je također vodeći proizvođač obloženih brusnih proizvoda i u ovoj oblasti nudi više od 38.000 vrsta proizvoda sa raznim abrazivnim zrnim i podlogama.
 
Predanost osoblja i ovakav pristup poslovanju garantuje da će NORTON i dalje biti svjetski lider što znači da će i u budućnosti pružati dodanu vrijednost za sve klijente.

Katalog proizvoda

Akcije

Zahtjev za ponudu
Svi proizvodi